Gå på skyer

Det er trådene som teller. Derfor lager vi våre sokker av bambusviskose – en av vår tids mest bærekraftige materialer. Bambusa-sokkene er miljøvennlige, gode for huden og tar vare på føttene dine.

Vi har fokus på bærekraft og kvalitet i alt vi gjør. Du kan gå på skyer – og vite at sokkene du bærer er fri for skadelige kjemikalier. De er myke som luft og sitter som støpt på foten.

Trygt valg

Med Bambusa på føttene kan du være trygg på at du har gjort et etisk valg. Vi tenker på kloden i alt fra produksjon til emballasje, og forsikrer oss om at våre produsenter og samarbeidspartnere arbeider etter strenge etiske retningslinjer.

Kompromissløs kvalitet

Det hele startet som en idé for lønnsom dugnad i en av Stavangers cheerleading-klubber. Sokkene er fortsatt en favoritt blant foreninger og lag som vil realisere sine mål med enkel dugnad. Men vårt kompromissløse krav til kvalitet, passform og produksjon fortsetter å ta Bambusa til nye høyder.

Føttene bærer deg.
De fortjener det beste.

Bestill Bambusa-sokker i dag

Myke bambusa-sokker laget med tanke på kvalitet, passform og miljø. Det er enkelt å velge Bambusa. Du kjenner forskjellen.
Bestill dugnad