was successfully added to your cart.

Idrettslag

Dugnad idrettslag

By desember 3, 2020 No Comments
Idrettslag selger bambussokker fra Bambusa gjennom dugnad

Bambusa tilbyr lettsolgte kvalitetsprodukter som gjør at dere kan arrangere dugnad med idrettslaget og realisere målene deres.

Vi ønsker at vår dugnadstjeneste skal være lønnsom og uten risiko. Derfor gjør vi det enkelt både å bestille og returnere produkter. Dere betaler først etter 45 dager, noe som betyr at dere kun betaler for de produktene dere faktisk har solgt.

Bambusa-sokker av høy kvalitet

For å tjene mest mulig på dugnad med idrettslaget, er det viktig at produktene dere selger er av høy kvalitet og nødvendige for kunden. 

Sokker er noe alle trenger, og derfor tilbyr Bambusa bærekraftige kvalitetssokker som idrettslag eller idrettsklubber kan selge for å få råd til det de drømmer om. 

Bambusa sine sokker er laget av myk bambusviskose som gjør at føttene holder seg tørre selv i klamme sko. 

Det behagelige stoffet er så pustende at man nesten ikke merker at man har dem på seg. Sokkene kommer i one size og har et stilrent design, noe som gjør at de er enkle å selge på dugnad for idrettslaget.

Les også: Tjene penger til klassetur

Sjekk hvor mye ditt idrettslag kan tjene på dugnad

En av de beste måtene å tjene penger til cuper, reiser eller idrettsutstyr er å arrangere salgsbaserte dugnader. Da kan dere få råd til å arrangere cuper eller andre aktiviteter, uten å måtte betale fra egen lomme. 

En dugnad er ofte helt nødvendig for at medlemmene skal kunne få bli med på sosiale arrangementer. Den sparer også idrettslaget for mange utgifter, og kan være med på å styrke fellesskapet i idrettslaget. 

Hver pakke med sokker koster 100 kroner, og idrettslaget selger dem til kunden for 200 kroner. Dette gjør at dere sitter igjen med en fortjeneste på 50 prosent.

Med kalkulatoren vår kan dere sjekke hvor mye dere kan tjene på dugnad med idrettslaget. Hvis dere for eksempel er et fotballag på 12 personer som selger ti pakker hver, tjener dere 12 000 kroner. 

Fakturaen kommer når varene er levert. Ettersom vi har 45 dagers betalingsfrist, har dere god tid på å gjennomføre salget.

Antall selgere:
5
Ønsket fortjeneste:
200 000 kr
Bra - dette går fint.
Deres snittsalg:
14
pk. / selger.

Gratis vareprøver og enkel bestilling

Hvis ditt idrettslag er interessert i å sette i gang med dugnad, kan dere bestille en gratis vareprøve på vår nettside.

Vareprøven inneholder én pakke hvite ankelsokker, én pakke sorte dressokker og brosjyre med nyttig informasjon og tips til salget. Når dere har bestemt dere for å arrangere dugnad med idrettslaget, er det enkelt å bestille sokkene.

På våre nettsider kan dere velge hvor mange pakker dere vil bestille, og om dere vil ha korte ankelsokker eller lengre dressokker i sort eller hvitt. For å starte en dugnad med idrettslaget, klikk her og velg mellom forhåndssalg eller direktesalg dugnad.

Med Bambusa sin dugnadstjeneste trenger dere ikke å bekymre dere for at dere blir sittende igjen med et stort restlager. Hvis det er noen pakker dere ikke får solgt, kan dere sende dem tilbake til oss. 

Retningslinjer for dugnad

I disse dager er det spesielt viktig å holde avstand og begrense smitterisiko. For å arrangere en trygg og smittefri dugnad med idrettslaget ditt, oppfordrer vi dere til å følge disse rådene:

  • Bruk håndsprit eller hansker når dere leverer varer
  • Ta betalt med Vipps eller med bankoverføring
  • Hold avstand til andre rundt deg, og unngå klemmer og håndhilsing
  • Våre sokker kan vaskes på opptil 60 grader
  • Oppbevar produktene på et sted der andre ikke tar på dem

Vi i Bambusa bistår idrettslag med dugnad. Kontakt oss hvis du har spørsmål, eller kom i gang med din dugnad i dag.