was successfully added to your cart.

Blogg

Dugnad sokker

By desember 3, 2020 No Comments

Er du på jakt etter en svært lønnsom dugnad? På grunn av sin myke, gode passform selger sokkene fra Bambusa nesten seg selv. Kom i gang med din dugnad i dag.

Bambusa er den perfekte dugnadstjenesten for idrettslag, foreninger, skoleklasser, russegrupper og andre grupper. Sokkene fra Bambusa er av høy kvalitet, bærekraftig og et etisk produkt du kan være stolt av å selge. 

Kom i gang med dugnaden – bestill gratis salgsmateriell via våre nettsider i dag for å begynne å tjene penger til deres mål.

Lønnsom dugnad – sokker i god kvalitet 

Sokkene fra Bambusa er laget av bambusviskose, som gjør dem myke som luft og svært behagelige å ha på føttene uansett vær og klima. De er laget for å sitte godt på foten, og sklir ikke ned slik mange vanlige bomullssokker kan gjøre. I tillegg er de forsterket både foran og bak, slik at du skal unngå å ende opp med irriterende hull på tærne og hælen.

Sokkene kommer i to nøytrale farger – sort og hvit. Velg mellom dressokker og ankelsokker, der dressokkene passer for skostørrelse 38-45 og ankelsokkene passer størrelse 36-44. Ønsker dere å selge gode produkter man kan bruke hver eneste dag, så er Bambusa midt i blinken.

Bambusa sokker 4 modeller lys

Etisk og miljøvennlig

Sparer dere til en spennende klassetur, et morsomt arrangement eller kanskje nye drakter til fotballaget? Da er dugnad en flott måte å samle inn penger på. For å sikre et effektivt salg, er det viktig at dere selger produkter dere kan kvalitetssikre, være stolte av, og ikke minst som kjøperen vil få stor glede av.

Sokkene fra Bambusa er laget av bambusviskose – et av de mest bærekraftige materialene på markedet. Vi er kompromissløse når det kommer til kvalitet, etikk og klima, derfor kan vi garantere etiske og miljøvennlige produkter – fra produksjon til emballasje. Dette er en av mange grunner til at vår dugnadstjeneste har blitt en favoritt blant mange.

Enkelt og lønnsomt

Å bestille dugnad hos oss er svært enkelt og vil gi deltakerne høy fortjeneste. En pakke med 7 par sokker kjøpes av oss for 100 kr, og selges videre av dere for 200 kr. Vi krever ingen forskuddsbetaling. Dere betaler for varene 45 dager etter at de har kommet frem til dere, og det som ikke blir solgt kan returneres. 

Start med å melde inn hvor mange som deltar i dugnaden. Deretter sender vi sokkene fraktfritt til dere, og sammen avtaler vi en periode hvor sokkene skal selges. Produktene som blir igjen sender dere tilbake til oss. Til slutt betaler dere fakturaen fra Bambusa og beholder 50% fortjeneste. 

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om våre produkter eller vår tjeneste. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å komme i gang med å nå dine mål.