bambusa_bambussokker_dugnad

6 praktiske tips til hva dere kan gjøre for å tjene mest penger

  1. Sett et tydelig mål og lag en plan
  2. Velg produkter med omhu
  3. Bestem hvordan dere ønsker å gjennomføre dugnaden
  4. Spre ordet i sosiale medier
  5. Se påvirkningen
  6. Hent inspirasjon fra vellykkede dugnadhistorier!

1. Sett et tydelig mål og lag en plan

Før du setter i gang, samle teamet ditt og få en oversikt over hvor mye penger dere har som mål å samle inn. Enten det er for den fantastiske skoleturen eller nytt sportsutstyr, vil det å ha et solid mål bidra til å holde alle fokuserte og motiverte.

Lag en plan med noen tidsfrister, og fordel oppgavene blant gjengen din. Ikke glem å finne ut hvem dine potensielle kjøpere er – venner, familie og naboer. Lag en tidsplan som kartlegger oppgaver, frister og sjekkpunkter. Denne strategien vil opprettholde momentet og sikre at dere holder dere på rett spor.

Ønsket fortjeneste? 33 000 kr
Antall deltakere? 25 personer
Selg: 12 pakker/deltaker
Bra - dette går fint.

2. Velg produkter med omhu

Når det kommer til å velge hva du skal selge, gå for varer som er enkle å selge og som har høy etterspørsel. Tenk i retning av ting folk bruker regelmessig – mat, sokker, dagligdagse nødvendigheter som alle trenger. Tenk også på det praktiske – det er mye enklere å håndtere og selge 10 pakker med sokker sammenlignet med 10 pakker toalettpapir. Dette kloke valget vil gjøre dugnaden lett som en lek.


3. Bestem hvordan dere ønsker å gjennomføre dugnaden

Dere har et valg når det kommer til salg! De fleste selskaper tilbyr to hovedmåter: "forhåndssalg" og "direkte salg".

Ved forhåndssalg tar dere bestillinger på forhånd – kundene velger hva de vil ha, betaler på forhånd, og deretter leverer du produktene. Dette er flott for å måle interesse og samle inn midler på forhånd.

Et annet alternativ er direkte salg - å ha produktene for umiddelbar levering. Dette kan være flott for impulsive kjøpere som ønsker produktene med en gang. Velg metoden som passer best for ditt team og publikum for maksimal suksess! Les mer info here.

4. Spre ordet i sosiale medier

Spre ordet om dugnaden din for å øke engasjementet. Plattformer som Instagram, TikTok og Snapchat fungerer ypperlig for å nå et stort publikum ved liten anstrengelse. Vær kreativ med innlegg, Reels og historier – involver vennene dine, familie og skolekamerater for å skape en buzz.

Velg en dugnadspartner som hjelper deg med råd og salgsmateriell.

5. Se påvirkningen

Husk, dugnaden din handler ikke bare om penger – det handler om å skape en faktisk påvirkning. Del historier, visuelt materiale og la folk se hvordan innsatsen din vil utgjøre en forskjell – enten det handler om å skape fantastiske opplevelser eller støtte en sak som betyr noe. Når folk ser hvilken endring de kan være en del av, vil de stå i kø for å støtte deg.

6. Hent inspirasjon fra vellykkede dugnadhistorier!

Trenger du en dose inspirasjon? Ta en titt på ekte dugnad-suksesshistorier fra andre som har mestret det. Besøk vår side med suksesshistorier på https://www.bambusa.no/suksess-historier/ for å dykke ned i fantastiske historier om skolegrupper, idrettslag og russ-grupper som har lykkes med sin dugnad, med litt hjelp fra Bambusa.

Lykke til med årets dugnad!

Bambusa undertøy finner du på www.bambusabasics.com

Well this Socks

Du er visst under 18 år.
For å kunne gjennomføre en bestilling må en myndig person logge inn.

Logg inn

Du er ikke logget inn.
For å kunne legge til varer, så må du først logge inn.
menuchevron-down