was successfully added to your cart.

Skoleklasse

Tjene penger til klassetur

By desember 3, 2020 No Comments

Ønsker din klasse å tjene penger til klassetur? Med dugnadstjenesten Bambusa kan dere tjene penger på bærekraftige kvalitetsprodukter.

For at en dugnad skal være lønnsom, er det viktig at produktet man selger er av høy kvalitet og oppleves som nødvendig for kunden. Derfor startet vi opp Bambusa, en dugnadstjeneste der skoleklasser kan selge noe alle trenger i hverdagen: myke og luftige sokker. 

Bambusas sokker er laget av bærekraftig bambusviskose, og sitter som støpt på enhver fot. Det behagelige bambusviskosestoffet gjør at føttene holder seg tørre selv på varme dager. Dere kan velge mellom praktiske ankelsokker eller lengre dressokker, i hvitt eller sort. 

Pakkene med ankelsokker inneholder syv par med sokker, og pakkene med dressokker inneholder fem. Dere trenger ikke å lure på hvilke størrelser dere skal velge. Bambusas sokker kommer i one size og er unisex, noe som gjør dem ekstra enkle å selge.

Skap minner for livet

Mange klasser drømmer om å kunne dra på klassetur, enten et annet sted i Norge eller i utlandet. Ved å dra på klassetur, skaper man opplevelser som gjør at hele klassen blir mer sammensveiset og får noe å snakke om i lang tid fremover. 

Det er ikke alltid lett å velge hvor man vil dra og hvilke aktiviteter man skal prioritere. Et godt råd er å holde en samling med klassen, hvor dere utveksler gode idéer, finner ut hvilke steder som kan være aktuelle og hvordan dere skal få råd til å dra dit.

Slik arrangerer dere dugnad med Bambusa

Hvis dere vil starte en dugnad og tjene penger til klasseturen, er det bare å fylle inn informasjonen deres under «Bestill dugnad» på våre nettsider.

Velg selv om dere ønsker å forhåndsselge eller direkteselge sokkene. Ønsker dere å forhåndsselge får dere tilsendt brosjyrer og bestillingslister, som dere bruke når dere selger sokkene. Deretter bestiller dere antall pakker med sokker som dere har solgt. Går dere for direktesalg bestiller dere sokker fra oss som dere selger direkte. Sokkene som blir igjen etter salgsperioden er ferdig, sender dere tilbake til oss. Enkelt og trygt.

Dere trenger ikke å bekymre dere for å betale med én gang. Når dere mottar varene, får dere også en faktura med 45 dagers betalingsfrist. Det gir dere god tid til å arrangere og tjene penger til klasseturen – uten risiko.

Ønsker dere å sjekke hvor mye dere kan tjene på salget av Bambusa sokker? Ved å bruke vår kalkulator kan du regne deg frem til hvor mange pakker sokker dere må selge for å nå målet deres. Dere betaler 100 kroner per pakke, og utsalgsprisen til kunden er 200 kroner. Det vil si at dere får en fortjeneste på 50 prosent.

Antall selgere:
5
Ønsket fortjeneste:
200 000 kr
Bra - dette går fint.
Deres snittsalg:
14
pk. / selger.

Hvis dere for eksempel er en klasse på 20 personer som selger ti pakker hver, tjener dere inn 20 000,- til klasseturen.

Les også: Dugnad idrettslag

Våre tips til en lønnsom dugnad

Bambusa gjør det enkelt og trygt å arrangere dugnad med klassen. Vi har også noen smarte tips som kan hjelpe dere med å tjene penger til klasseturen:

  • Bruk sosiale medier for å selge sokkene. Legg ut et innlegg på Facebook eller Instagram hvor dere forteller om dem.
  • Ring venner eller familiemedlemmer og spør om de er interessert.
  • Ta deg gjerne en tur i nabolaget for å selge sokkene, men husk reglene om smittevern og avstand.
  • Husk at sokkene er flotte gaver til bursdag, jul, morsdag eller lignende.

Tjen penger med god samvittighet 

De færreste har råd til å betale klasseturen fra egen lomme, og derfor er det lurt å holde en dugnad hvor dere alle bidrar. Med Bambusas dugnadstjeneste får dere en trygg og enkel måte å tjene penger til klasseturen på. 

Siden sokkene er miljøvennlige, kan dere selge dem med god samvittighet. Våre sokker er laget av myk bambusviskose, som er et av vår tids mest bærekraftige materialer. Grunnen til dette er at bambus er en råvare som vokser fort, krever lite vann og trekker til seg store mengder Co2. Plagg av bambus er også kjent for å være spesielt myke og pustende. 

Når du har på deg sokkene fra Bambusa kommer du til å merke forskjellen fra andre sokker. Med sokker laget av bambusviskose, føles det nesten ut som man ikke har på seg sokker i det hele tatt. 

Hvis dere er interessert i å bruke Bambusa sin dugnadstjeneste for å tjene penger til klassetur, kan dere enkelt bestille en gratis vareprøve på våre nettsider. Da får dere en pakke med hvite ankelsokker, sorte dressokker og et informasjonshefte i posten.

Er dere interessert i å holde dugnad og tjene penger til klassetur? Kontakt oss for mer informasjon eller kom i gang med dugnaden i dag.