Fotballaget tjente 65.000 kroner på tre uker

– Det er lettsolgt, folk liker kvaliteten og kundeservicen er veldig god.
Produsert av Schibsted Partnerstudio

Slik oppsummerer Hanne Myhr sin erfaring med salg av sokkepakkene til Bambusa.

Som mor til to idrettsgutter, har hun vært med på en del ulike tiltak for å samle inn penger til deres aktiviteter.

Sønnen Aksel (14) er nå med på Stabæks akademilag. Da guttene skulle på cup i England denne påsken, var Hanne ikke i tvil om hva laget skulle gjøre.

– Da ble det ny dugnad med Bambusa, sier hun.

Resultatet? 65.000 kroner – rett inn i reisekassen.

Bambusa sokkedugnad: Fotballaget tjente 65.000 kroner på tre uker

Mulighet for ungene

Som akademilag møter gutta fra Stabæk talentfulle rekrutter fra lag som West Ham, Porto, Barcelona og Arsenal. Men det betyr også at sesongen koster mer for spillerne.

Før påskens cup til Cheltenham, bestemte derfor Hanne seg for å gi ungene en mulighet for å gjøre reisen en del rimeligere. Som dugnadsansvarlig hadde hun hatt så god erfaring med sokkepakkene, at hun gikk for en tredje runde med Bambusa.

– Jeg ville aldri vært ansvarlig for salg av noe jeg føler jeg ikke kan stå inne for. Sokker er forbruksvare og noe alle har bruk for, men vi vet også at Bambusa sine er av høy kvalitet. Det ser vi på gjensalget, legger Hanne til.

Bambusa sokkedugnad: Fotballaget tjente 65.000 kroner på tre uker. Sokkepakkene fra Bambusa har sikret guttene på Stabæks akademilag rimeligere turer. Foto: Schibsted Partnerstudio
RIMELIGERE TURER: Sokkepakkene fra Bambusa har sikret guttene på Stabæks akademilag rimeligere turer. Foto: Schibsted Partnerstudio

Og noen er så fornøyde at de ikke klarer å vente til neste dugnad:

– Jeg møtte en nabo på butikken, som sa: «De sokkene som ungene dine solgte – hvis dere har flere av dem, vil jeg gjerne ha mer», sier Hanne og ler.

Da sønnen Aksel Myhr og en lagkompis ringte på dører i nabolaget, merket de fordelen av at flere kjente til Bambusa fra før.

– Det gikk fint å selge, for mange av dem som hadde kjøpt tidligere ville gjerne ha igjen, forteller han.

Enkelt og greit

Sokkepakkene til Bambusa blir levert ferdig pakket i poser – og er dermed enkle og greie å ta med seg.

– Jeg anbefaler varmt å la ungene gjøre jobben selv. La dem ringe på dører i nabolaget eller stå utenfor butikken. Og i så fall er jo disse sokkene veldig håndterbare, og noe barna klarer å bære med seg, sier Hanne – som også tror at det hadde effekt.

– Noen solgte ut det de hadde med seg etter kort tid. Og de fikk også høre at siden de faktisk gjorde jobben selv, så fikk folk lyst til å kjøpe av dem, forteller hun.

Salget gikk så bra at Hanne måtte bestille mer underveis i dugnaden.

– Det tok bare to dager før jeg fikk hentelapp fra butikken. Retur er også gratis. Så Bambusa gjør det lett å være dugnadsansvarlig.

Hanne -dugnadsansvarlig

Hannes beste dugnadstips

  • La ungene gjøre jobben selv: – Send dem ut i lagtrøya for å ringe på dører, stå utenfor matbutikken … La dem lære noe av dugnaden.
  • Gjør det gøy! – Lag gjerne en konkurranse ut av det. Vi hadde en gjettekonkurranse hvor alle skulle tippe hvor mange pakker vi klarte å selge. Og så avsluttet vi dugnaden med en Champions League-kveld i kjellerstua med pizza!
  • Gjør det lett for deg selv: Hanne brukte Spond (app som alle i laget bruker) til å gi beskjeder rundt dugnaden til ungene. – Det er jo den kanalen gutta kommuniserer på rundt trening, så da var det enkelt og greit å ta det der
Bambusa sokkedugnad: Fotballaget tjente 65.000 kroner på tre uker. Det er lettsolgt, folk liker kvaliteten og kundeservicen er veldig god. Slik oppsummerer Hanne Myhr sin erfaring med salg av sokkepakkene til Bambusa.
FOTBALLMAMMA: – Det er lettsolgt, folk liker kvaliteten og kundeservicen er veldig god. Slik oppsummerer Hanne Myhr sin erfaring med salg av sokkepakkene til Bambusa. Foto: Schibsted Partnerstudio

Storselgerens beste tips

22 gutter på laget var med på dugnaden. Og den som solgte mest var Immanuel Silalahi (14). Hele 62 sokkepakker klarte han å få unna før dugnadsperioden var over.

– Dugnadene med Bambusa gir oss en veldig god mulighet til å gjøre turene med laget rimeligere. Det hjelper mye, sier Immanuel.

Med en fortjeneste på 100 kroner pakken fikk han inn 6.200 kroner til å bruke på cupreiser – og hele Cheltenham-turen dekket.

Men hva var hemmeligheten?

– Jeg gikk rundt i nabolaget og ringte på dører. Og så tok jeg med lillebroren min. Kanskje jeg solgte litt ekstra på grunn av ham. Han gjorde ikke så mye, men han er jo veldig liten og søt, sier Immanuel og ler.

Tid for dugnad? Gode grunner til å velge Bambusa

  • Lettsolgte produkter: Sokkene fra Bambusa er one-size og unisex, og passer for alle i familien. Leveres i pakker med fem par (dress-sokker) eller syv par (ankelsokker).
  • Forhåndssalg eller direkte salg? Det er opp til dere! Velg mellom å selge på forhånd og bestille etterpå – eller å få tilsendt sokkene som kan selges direkte.
  • Mulighet for retur: Bekymret for å sitte igjen med masse dere ikke får solgt? Da kan dere slappe helt av – Bambusa tar imot varer i retur. Les mer her.
  • Ingen utlegg i forkant: Bambusa tilbyr gratis levering og faktura med 45 dagers betalingsfrist. Det gir dere god tid til å samle inn penger før fakturaen skal betales.
  • Høy kvalitet – garantert! Bambusviskose er kjent for sin myke og luftige kvalitet. Bestill gratis vareprøve for å kjenne selv. Skulle det likevel være en produksjonsfeil, har Bambusa kvalitetsgaranti. Fraktkostnader blir dekket og defekt vare erstattet.
  • Miljøvennlig: Bambusa bryr seg om bærekraft, miljø og etiske arbeidsforhold, og produktene oppfyller standarden til Made in green by Oeko-Tex.
  • Kundeservice som hjelper deg: Bambusa har en egen avdeling for kundeservice, tilgjengelig fra kl. 09 −20, mandag til fredag.
Bambusa sokkedugnad: Fotballaget tjente 65.000 kroner på tre uker. GOD MULIGHET: – Dugnadene med Bambusa gir oss en veldig god mulighet til å gjøre turene med laget rimeligere. Det hjelper mye, sier storselger Immanuel (i midten foran). Foto: Schibsted Partnerstudio
GOD MULIGHET: – Dugnadene med Bambusa gir oss en veldig god mulighet til å gjøre turene med laget rimeligere. Det hjelper mye, sier storselger Immanuel (i midten foran). Foto: Schibsted Partnerstudio

Sjekk deres fortjeneste:

Vanlig snittsalg er 14 pakker/selger
Ønsket fortjeneste? 33 000 kr
Antall deltakere? 25 personer
Selg: 12 pakker/deltaker
Bra - dette går fint.
Bambusa undertøy finner du på www.bambusabasics.com

Well this Socks

Du er visst under 18 år.
For å kunne gjennomføre en bestilling må en myndig person logge inn.

Logg inn

Du er ikke logget inn.
For å kunne legge til varer, så må du først logge inn.
menuchevron-down