Vi holder stengt fra 22.juni til 28.juli pga sommerferie. Vår telefon vil ikke være tilgjengelig i denne perioden, og ordrebehandling tar noen ekstra dager. For henvendelser, vennligst send oss en e-post til post@bambusa.no, og vi vil svare med litt forsinkelse. Takk for forståelsen og god sommer!

Slik samlet de inn 100.000 kr til russebussen

- Det var veldig enkelt å selge produktene, forteller Lars Fredrik Sløveren.
Tekst: Nettavisen

Sammen med 24 andre andreklassinger fra Sotra videregående og et par skoler i Bergen har Fredrik Sløveren planer om å kjøpe en russebuss til feiringen neste vår.

Det er langt fra gratis å være russ nå om dagen, og bussbudsjettet er på 700.000 kroner. For å slippe å betale for mye av egen lomme arrangerte russegjengen dugnader tidligere i år. På relativt kort tid samlet de inn 100.000 kroner.

Konseptet? Salg av kvalitetssokker laget av bambus.

– Det er i utgangspunktet ikke så enkelt å selge noe når man sier at pengene går til russefeiring. Men ettersom kundene er fornøyde med produktene, er sokkene likevel lettesolgte, sier Lars Fredrik.

Tjener 100 kr nett per pakke

Det er Bambusa som står bak dugnadstjenesten som er tilpasset foreninger, klubber, organisasjoner – og russebusser – som ønsker å tjene penger til et ulike formål.

Man bestiller et ønsket antall pakker med miljøvennlige bambussokker fra Bambusa, og for hver solgte pakke til 200 kroner sitter klubben igjen med 100 kroner i fortjeneste.

– Kundeservicen hos Bambusa er helt fantastisk. De er hyggelige, tar oss godt imot, og gir oss svar på alle spørsmål underveis, fortsetter Lars Fredrik.

Bambusa sokkedugnad russedugnad: Slik samlet de inn 100.000 kr til russebussen

Og hva tenker han selv om bambussokkene?

– Jeg har faktisk på meg et par nå. De er veldig behagelige å ha på seg. Føttene blir ikke svette, så det blir ingen tåfis. Perfekt når man er russ, ler Lars Fredrik.

De miljøvennlige bambussokkene fra Bambusa fås i både ankel- og dressmodeller. For hver solgte pakke sitter foreningen igjen med 100 kroner.

Slik fungerer Bambusa

Russegruppen eller foreningen bestiller et ønsket antall pakker med miljøvennlige bambussokker fra Bambusa. For hver solgte pakke til 200 kroner sitter gruppen igjen med 100 kroner i fortjeneste.

Du betaler kun for sokkene som blir solgt, og Bambusa betaler utgiftene til både frakt og retur.

Sammenliknet med et annet populært dugnadsprosjekt – salg av toalett- og tørkeruller – er sokkene fra Bambusa langt mindre plasskrevende.

Sjekk deres fortjeneste:

Vanlig snittsalg er 14 pakker/selger
Ønsket fortjeneste? 33 000 kr
Antall deltakere? 25 personer
Selg: 12 pakker/deltaker
Bra - dette går fint.
Bambusa undertøy finner du på www.bambusabasics.com

Well this Socks

Du er visst under 18 år.
For å kunne gjennomføre en bestilling må en myndig person logge inn.

Logg inn

Du er ikke logget inn.
For å kunne legge til varer, så må du først logge inn.
menuchevron-down