Vi holder stengt fra 22.juni til 28.juli pga sommerferie. Vår telefon vil ikke være tilgjengelig i denne perioden, og ordrebehandling tar noen ekstra dager. For henvendelser, vennligst send oss en e-post til post@bambusa.no, og vi vil svare med litt forsinkelse. Takk for forståelsen og god sommer!

Tjente 328.000 kroner på dugnad: – Det er grådig mye!

- Klubben har fått mye bedre økonomi etter dugnaden, forteller daglig leder Anne Nygård i Havdur.
Tekst: Nettavisen

Julen 2018 stod medlemmene i idrettsklubben Havdur i Tjelta kommune i Sola for en dugnadsbragd av dimensjoner. I overkant av 400 personer klarte å skaffe utrolige 328.000 kroner til klubbkassa.

Konseptet? Salg av miljøvennlige bambussokker av god kvalitet fra Bambusa.

– Dugnaden gikk veldig greit, og 328.000 kroner er grådig mye penger for klubben. Det bidro til at økonomien gikk i pluss i 2018. Pengene går til utstyr, drakter og støtte til turneringer for vår håndball- og fotballag. Uten dugnaden ville vi ha gått omtrent i null, forteller daglig leder Anne Nygård i Havdur.

– Lettsolgte produkter

De siste 10-12-årene har hun vært med på en rekke dugnader til inntekt for Havdur, men ingenting har kunnet måle seg med Bambusa-aksjonen.

– Det er blitt tyngre og tyngre å arrangere loddsalg, og jeg vil anslå at inntektene fra slike aktiviteter er blitt halvvert på ti år. Bambusa har veldig gode produkter som er lette å selge, fortsetter Nygård.

Usolgte varer kan sendes tilbake

God oppfølging, rask levering, og ikke minst en gunstig returordning og gratis frakt for usolgte produkter er andre årsaker til at dugnaden fungerte så bra for Havdur.

– En del tilsvarende konsepter har ikke returordning, og da risikerer man å sitte igjen med en et stort laget med produkter som man har betalt for, men ikke klarer å selge.

Denne julen skal Havdur satse på et tradisjonelt lotteri, men klubben har åpnet for at enkeltlag kan inngå samarbeid med Bambusa.

– Totalt sett er vi grådig fornøyde med Bambusa. 328.000 kroner er et utrolig tall! avslutter Nygård.

Bambusa sokkedugnad: Tjente 328.000 kroner på dugnad: – Det er grådig mye!

Slik fungerer Bambusa

Foreningen eller idrettsklubben bestiller et ønsket antall pakker med miljøvennlige bambussokker fra Bambusa. For hver solgte pakke til 200 kroner sitter klubben igjen med 100 kroner i fortjeneste.

Du betaler kun for sokkene som blir solgt, og Bambusa betaler utgiftene til både frakt og retur.

Bambusa undertøy finner du på www.bambusabasics.com

Well this Socks

Du er visst under 18 år.
For å kunne gjennomføre en bestilling må en myndig person logge inn.

Logg inn

Du er ikke logget inn.
For å kunne legge til varer, så må du først logge inn.
menuchevron-down