was successfully added to your cart.

Russ

Russedugnad

By desember 3, 2020 No Comments
Russ selger bambussokker fra Bambusa gjennom dugnad for å tjene penger til russetiden

Skal dere arrangere russedugnad for å tjene penger til russetiden? Bambusa tilbyr lettsolgte kvalitetsprodukter og en risikofri dugnad.

Russefeiringen er et kjært høydepunkt for norske ungdommer. Mange starter med å spare penger tidlig for og få råd til den russefeiringen de har drømt om. 

Bambusa tilbyr en trygg og lønnsom russedugnad. Ved å selge våre Bambusa-sokker får du et lettsolgt produkt som folk trenger, i tillegg tilbyr vi forhåndssalg. Det betyr at du betaler først etter at produktene er solgt. Sammen med gratis frakt, og fri retur gir dette deg en risikofri dugnad.

Forhåndssalg av Bambusa-sokker

Bestill forhåndssalg av Bambusa-sokker for en sikker og risikofri russedugnad. Når dere bestiller denne typen dugnad hos oss, mottar dere gratis brosjyre og bestillingsliste som dere benytter når dere selger produktene. Når salgsperioden er over, legger dere inn en bestilling på antall pakker med sokker dere har solgt. På denne måten betaler dere ingenting på forhånd og heller ingen økonomisk risiko involvert. 

Det er mange som velger Bambusa over andre dugnader. Ikke bare er det lønnsomt økonomisk, men produktene er også enkle å selge samt levere til kunden. Dere kan selge produktene på egenhånd når dere har tid, i stedet for å arrangere en felles jobbdugnad.

Ønsker du å se hvor mye du kan tjene på en russedugnad med Bambusa? Sjekk kalkulatoren vår:

Bambusa sokker 4 modeller lys
Antall selgere:
5
Ønsket fortjeneste:
200 000 kr
Bra - dette går fint.
Deres snittsalg:
14
pk. / selger.

Produkter av høy kvalitet

Bambusa-sokkene er laget av det bærekraftige materialet bambusviskose, noe som sikrer høy kvalitet og et miljøvennlig valg. Sokkene er behagelige på foten og puster godt, selv på varme sommerdager. 

Sokkene kommer i to varianter: Behagelige ankelsokker som ikke sklir og stilrene dressokker. Begge varianter kommer i fargene sort og hvit. 

Både ankel- og dressokkene har et forsterket parti på tå og hæl for å unngå slitasje, og sokkene holder seg like fine, vask etter vask. For å gjøre sokkene enda enklere å selge, kommer de i størrelsen onesize og unisex. 

Det beste for dine føtter 

Vi pleier å si «Føttene bærer deg, de fortjener det beste». Bambussokkene har blitt en stor favoritt hos mange og etterspørselen har vist seg å være stor. Dette, i tillegg til risikofri betaling, er grunner til at Bambusa er en lønnsom russedugnad

Bambusa er også en populær dugnadstjeneste blant foreninger, klasser, idrettslag og andre grupper som skal tjene penger til et felles mål. Du kan bestille våre produkter til hele landet. 

Et trygt valg

Bambusa ønsker å være et trygt valg for deg som skal arrangere russedugnad. Både økonomisk og ikke minst etisk. Vi legger til rette for bærekraft i alle ledd, fra produksjon til emballasje, og forsikrer oss om at alle produsenter og samarbeidspartnere følger samme etiske retningslinjer. 

Ønsker du å se nærmere på produktene våre, kan du bestille en gratis vareprøve. Denne inneholder en pakke hvite ankelsokker, en pakke sorte dressokker og en brosjyre med nyttig informasjon. 

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om vår dugnad og fortjeneste. Vi hjelper deg gjerne med en lønnsom og effektiv russedugnad.