was successfully added to your cart.

Blogg

Lønnsom dugnad

By desember 3, 2020 No Comments

Bambusa tilbyr en lønnsom og risikofri dugnad for idrettslag, klasser, foreninger eller russegrupper. Bestill gratis salgsmateriell i dag.

Ønsker du å tjene penger til et felles mål sammen med klassen, foreningen eller idrettslaget? Uansett om dere trenger midler til en spennende klassetur, en russebuss, en bortekamp eller nye drakter, er dugnad en effektiv måte å få inn pengene dere trenger på.

Med Bambusa kan dere gjennomføre dugnaden med forhåndssalg. Det betyr at dere først betaler for produktene etter at de er solgt. Du kan også bestille en gratis vareprøve dersom du ønsker å se nærmere på produktene våre. 

Dette er Bambusa 

Bambusa tilbyr sokker laget av bambusviskose, et fantastisk materiale med mange fordeler. Ikke bare er materialet bærekraftig, men det er også behagelig for huden og av svært god kvalitet. Alle våre sokker er frie for skadelige kjemikalier, sitter perfekt på foten og er svært komfortable å ha på. 

Ideen kom til oss etter at en cheerleadingklubb i Stavanger var på jakt etter en lønnsom dugnad. Sokkene ble en stor suksess, og har vært det siden. Fordelen med vår dugnadstjeneste er at du slipper all økonomisk risiko. Du betaler kun for de produktene du faktisk selger.

Våre produkter 

Hos Bambusa får du noen av markedets beste sokker i høy kvalitet – både dressokker og ankelsokker. Det er flere fordeler som gjør den svært enkle å selge. 

Med Bambusa kan idrettslag, skoleklasser og russegrupper med god samvittighet selge sokker, som:

  • Er unisex og one size
  • Passer alle størrelser fra 36 til 45 (44 for ankelsokkene)
  • Kommer i to praktiske farger – sort og hvit
  • Er forsterket både foran og bak, slik at du slipper hull i hæl og tær
  • Er sikret med silikon i hælen, slik at sokken ikke sklir ned
  • Er laget av et bærekraftig materiale 
  • Er myke og svært behagelige å gå med
  • Sitter som et skudd på føttene dine
  • Kommer i pakker på 7 par (ankel) og 5 par (dress)
  • Holder seg fine etter mange runder i vaskemaskinen

Hver pakke selges for 200 kr og dere får 100 kr i fortjeneste. 

Bambusa er svært opptatt av at produktene våre er både bærekraftige og etiske. Derfor har vi tenkt på miljøet i alle steg fra produksjon til emballasje, og kan slik garantere et etisk og miljøvennlig produkt.

tjäna pengar - gratis varuprov

Start en lønnsom dugnad i dag

På våre nettsider kan du enkelt bestille dugnad for deg og dine venner. Vårt mål er å sikre trygge og lønnsomme dugnader der selgerne kan være stolte av produktene de selger, å kjøperne får et produkt de vil elske og bruke. 

Du kan også sjekke hvor mye dere kan tjene ved å bruke kalkulatoren vår:

Antall selgere:
5
Ønsket fortjeneste:
200 000 kr
Bra - dette går fint.
Deres snittsalg:
14
pk. / selger.

Bestill forhåndssalg og motta gratis salgsmateriell i posten. Når dere har solgt alle produktene dere ønsker, legger dere inn en bestilling hos oss. Til slutt betales fakturaen og 50% av fortjenesten blir hos dere – enkelt og lønnsomt!