Vi holder stengt fra 22.juni til 28.juli pga sommerferie. Vår telefon vil ikke være tilgjengelig i denne perioden, og ordrebehandling tar noen ekstra dager. For henvendelser, vennligst send oss en e-post til post@bambusa.no, og vi vil svare med litt forsinkelse. Takk for forståelsen og god sommer!

Hvordan fungerer betaling?

Bestillinger gjennom appen eller webshop: Deltakerne har muligheten til å registrere salg direkte i appen. Dette gir dem en rask og direkte måte å håndtere bestillinger på. Vær oppmerksom på at alle bestillinger som registreres direkte i appen må betales med Vipps før de blir fullstendig registrert. I tillegg er det også mulig å dele en lenke til deltakeren sin personlige nettbutikk med venner, familie og potensielle kunder. Dette lar flere mennesker utforske og bestille på egen hånd. Denne tilnærmingen gjør det enklere for deltakerne å nå ut til et større publikum og potensielt øke salgsvolumet.


Betaling gjennom Vipps: Du angir telefonnummeret til den personen som skal betale gjennom Vipps. Denne personen vil motta en Vipps-betaling forespørsel på sin telefon, og når betalingen er fullført i Vipps-appen, vil ordren bekreftes i appen. Dette sikrer at betalingen går gjennom riktig Vipps-konto tilknyttet det oppgitte telefonnummeret, og gjør hele prosessen trygg og enkel for alle involverte.


Kortbetaling i webshop: For de som bestiller gjennom webshop lenken, vil betalingsmulighetene være som vanlig. Du kan betale både med Vipps og med kort direkte i webshoppen.

Din hurtigstartguide

Kom i gang med appen >
Alt du trenger å vite for å komme i gang med Bambusa-appen.
Profil og app-innstillinger >
Juster din profil og inviter medlemmer til å hjelpe til med dugnaden.
Salg av produkter >
Oppdag enkelheten og moroa ved å selge med Bambusa-appen.
Levering og betaling >
Merk ordre som levert og betalt.

Kom i gang

Profil og app-innstillinger

Salg av produkter

Levering og betaling

Bambusa undertøy finner du på www.bambusabasics.com

Well this Socks

Du er visst under 18 år.
For å kunne gjennomføre en bestilling må en myndig person logge inn.

Logg inn

Du er ikke logget inn.
For å kunne legge til varer, så må du først logge inn.
menuchevron-down