Vi holder stengt fra 22.juni til 28.juli pga sommerferie. Vår telefon vil ikke være tilgjengelig i denne perioden, og ordrebehandling tar noen ekstra dager. For henvendelser, vennligst send oss en e-post til post@bambusa.no, og vi vil svare med litt forsinkelse. Takk for forståelsen og god sommer!

Hva er min rolle som dugnadsansvarlig?

Som dugnadsansvarlig har du en ekstra viktig rolle, særlig når det kommer til å hjelpe gruppelederne i gang med dugnaden.

Når gruppelederne er ordentlig satt opp, kan de lettere administrere og hjelpe deltakerne i gruppen og legge til rette for en vellykket dugnad.
digitaldugnad_appdugnad_bambusa_bambussokker_dugnad
For å gjøre jobben enklere ønsker vi å komme med noen tips. Et fint startsted vil være å sjekke at alle gruppelederne har fått registrert seg i Bambusa-appen. Gruppelederne blir registrert når de logger seg inn i appen med sitt mobilnummer og setter opp en profil.

Under gruppelederelisten i "Gruppinstillinger" kan du enkelt sjekke statusen til hver gruppeleder. Dersom gruppelederen er registrert, vil den få status som "aktiv". Dette vil vises ved siden av navnet deres. Dersom en gruppeleder får status som "ikke registrert", eller du ikke ser noen status, er det mulig at gruppelederen trenger hjelp med registreringen.
Finn ut hva menes med "ikke registrert" her.
Tips: Du kan legge til mer enn en gruppeleder per gruppe. Dette kan være smart dersom hovedgruppelederen ikke alltid er tilgjengelig.

Husk at det totale salgsmålet gjelder for hele dugnaden. Det er derfor viktig at du som dugnadsansvarlig kommuniserer klart til hver gruppeleder hvor mange pakker gruppen deres trenger å selge for at dere skal nå målet.

Din hurtigstartguide

Kom i gang med appen >
Alt du trenger å vite for å komme i gang med Bambusa-appen.
Profil og app-innstillinger >
Juster din profil og inviter gruppeledere til å hjelpe til med dugnaden.
Salg av produkter >
Oppdag enkelheten og moroa ved å selge med Bambusa-appen.
Levering og betaling >
Bestill produkter etter salgsperioden er over.

Kom i gang med appen

Profil og app-innstillinger

Salg av produkter

Levering og betaling

Fant du ikke svar på spørsmålet ditt?
Kundeservice telefon er åpen 09:00 - 20:00 (man-fre).

Tlf: 51 80 00 70
Epost: post@bambusa.no
Kontakt kundeservice
Bambusa undertøy finner du på www.bambusabasics.com

Well this Socks

Du er visst under 18 år.
For å kunne gjennomføre en bestilling må en myndig person logge inn.

Logg inn

Du er ikke logget inn.
For å kunne legge til varer, så må du først logge inn.
menuchevron-down