was successfully added to your cart.

Blogg

Dugnadsprodukter

By desember 3, 2020 No Comments
dugnad med bambusa

Ser du etter dugnadsprodukter som du kan selge med god samvittighet? Da bør du lese mer om Bambusa. Vi tilbyr myke og miljøvennlige sokker som kundene elsker.

Å arrangere en dugnad er en smart måte å tjene penger til klassetur, fotballcup eller til russetiden. Da kan en hel gruppe gå sammen om å tjene inn penger til et felles mål, noe som gir både samhold og mestringsfølelse.

Dugnader har blitt en populær måte å samle inn penger på blant grupper, lag og organisasjoner de siste årene, og det er en jungel av dugnadsprodukter å velge mellom. Bambusa tilbyr en risikofri dugnad, hvor du kun betaler for de produktene du selger.

Myke og miljøvennlige sokker

Noe av det viktigste å tenke på når man ser etter dugnadsprodukter, er om produktet er nyttig for kunden.

Derfor tilbyr Bambusa myke og luftige sokker, som er noe alle trenger i hverdagen. Sokkene er laget av miljøvennlig bambusviskose, som er et av vår tids mest bærekraftige materialer. Det gode materialet føles fantastisk mot huden og tar vare på føttene.

Sokkene har forsterkede partier på hælen og tærne, noe som gjør dem ekstra slitesterke. Når du bestiller sokkene, kan du velge mellom praktiske ankelsokker eller høyere dressokker.

Sokkene har et stilrent design, og kommer i sort eller hvitt. I tillegg er de onesize og unisex, noe som gjør dem enkle å selge.

Dugnadsprodukter med god fortjeneste

På våre nettsider kan du enkelt bestille våre dugnadsprodukter. Når du arrangerer en dugnad med Bambusa, kan du velge mellom forhåndssalg eller direktesalg.

Direktesalg

Velger dere direktesalg, bestiller du minimum 50 pakker med sokker som dere selger direkte til kundene. 

Hvis dere ikke skulle få solgt alle pakkene, kan dere sende dem tilbake til oss – uten å måtte betale for frakten. Dette gjelder dersom dere har solgt 50 pakker eller mer. På den måten unngår dere å sitte igjen med produkter dere ikke får solgt. 

Forhåndssalg

Ønsker dere å gå for forhåndssalg, får dere tilsendt gratis brosjyrer og salgsmateriale som dere bruker til å selge produktene. Deretter bestiller dere antall pakker sokker som dere har solgt. 

Fortjeneste og betaling

Når du bestiller, kan du velge mellom hvite ankelsokker eller sorte dressokker. Pakkene koster 100 kroner, og utsalgsprisen til kunden er 200 kroner. Dette gjør at du sitter igjen med en fortjeneste på 50 prosent.

Du trenger ikke å betale for dugnadsproduktene på forhånd. Når du har bestilt og mottatt varene, får du en faktura med 45 dagers betalingsfrist. Dette gjør at dere får god tid til å gjennomføre dugnaden.

Hvis dere ønsker å se nærmere på produktene våre, kan dere også bestille en gratis og uforpliktende vareprøve. Da får dere en pakke med hvite ankelsokker, en pakke med sorte dressokker og en brosjyre med salgstips. 

Våre Covid-19-tiltak

Bambusa vil bidra til å begrense koronasmitten i samfunnet, og følger derfor myndighetenes regler og anbefalinger om smittevern. 

Vi oppfordrer alle kunder til å følge disse rådene når dere gjennomfører dugnad:

  • Vær nøye med håndvask, og bruk håndsprit eller hansker når dere leverer varer.
  • Be kundene om å betale med Vipps eller ved bankoverførsel.
  • Unngå fysisk kontakt som klemming eller håndhilsing.
  • Lever varene i postkassen eller utenfor døra.
  • Bambusas sokker kan vaskes på opptil 60 grader.
  • Oppbevar sokkene på et sted der andre ikke er i kontakt med dem.

Har du noen spørsmål om våre dugnadsprodukter? Ta kontakt med oss, eller kom i gang med din dugnad i dag.