was successfully added to your cart.

Blogg

Dugnad salg

By desember 3, 2020 No Comments
Ankelsokker av bambus fra Bambusa

Trenger din klubb, idrettslag eller skoleklasse inntekter? Bambusa tilbyr dugnad og salg av myke kvalitetssokker som dere kan selge med god samvittighet. Dere får 50% fortjeneste.

En klassetur, russebuss eller fotballcup kan fort bli dyrere enn man skulle tro. Derfor tilbyr Bambusa dugnad og salg av kvalitetssokker som er populære blant kundene. 

Sokkene er laget av bambusviskose, noe som gir føttene en luftig følelse selv i tette sko. Bambusviskose er et mykt og behagelig stoff, som er svært bærekraftig og miljøvennlig. Sokkene er også rimelige og krever liten plass, i forhold til for eksempel toalettpapir som mange andre dugnadstjenester tilbyr.

Best av alt – med Bambusa betaler dere kun for de produktene dere selger. Det er med andre ord ingen økonomisk risiko involvert.

Salg av kvalitetsprodukter for dugnad

Hvis du ønsker å starte en dugnad med salg av Bambusa sine produkter, kan du bestille en gratis vareprøve fra oss. Da får du en pakke ankelsokker og en pakke dressokker tilsendt i posten, slik at din dugnadsgruppe kan se på produktene. Du får også en brosjyre med nyttig informasjon om dugnad og salg. 

På våre nettsider er det enkelt å begynne med dugnad og salg. Klikk dere inn på «bestill dugnad» og velg hvilken dugnad dere ønsker å gå for: direktesalg eller forhåndssalg.

Vår standard leveringstid er på 3-5 dager. Når varene er levert mottar dere en faktura med 45 dagers betalingsfrist, noe som gjør at dere har god tid på gjennomføre dugnad og salg før dere skal betale.

Les mer: Lønnsom dugnad

Finn ut hvor mye dere kan tjene 

Med Bambusa sin dugnadstjeneste kan du og ditt lag eller gruppe skaffe gode inntekter på dugnad og salg. Dere betaler 100 kroner for hver pakke med sokker, og selger dem for 200 kroner. Da sitter dere igjen med 50 prosent fortjeneste.

Sjekk hvor mye dere kan tjene på dugnad med salg av våre produkter.

Antall selgere:
5
Ønsket fortjeneste:
200 000 kr
Bra - dette går fint.
Deres snittsalg:
14
pk. / selger.

Hvis dere for eksempel er 25 personer som sparer opp til en cup eller klassetur, kan dere tjene 50 000 kroner ved å selge 20 pakker hver. 

Unngå å sitte igjen med sokker til overs

Et vanlig problem som kan oppstå på enkelte dugnader, er at man sitter igjen med produkter man ikke får solgt. 

Dette har Bambusa laget en genial løsning på. Du betaler kun for de varene dere selger. Får dere ikke solgt alle produktene, kan dere sende dem i retur. 

Det er imidlertid stor sjanse for at dere får solgt alle produktene. Sokker er noe alle trenger, og Bambusa sine sokker er både behagelige og puster godt. Sokkene kommer i one size med unisex-passform – noe som gjør at de er enkle å selge.

Tips og råd til en smittefri dugnad

Hvis du ikke har vært med på en dugnad tidligere, er det kanskje vanskelig å vite hvordan du skal begynne. Våre veiledere hjelper deg gjerne med spørsmål og planlegging av dugnad. 

Noen gode råd er å bruke sosiale medier for å komme i kontakt med venner og naboer. Det er også lurt å spør foreldrene om å selge på sine arbeidsplasser.

I disse tider er det ekstra viktig å holde avstand og følge myndighetenes regler om smittevern. Vi oppfordrer derfor alle kundene våre til å følge disse rådene:

  • Bruk hansker og håndsprit ved levering av varer
  • Be kunden om å overføre penger eller betale med Vipps
  • Oppbevar produktene på et sted der resten av husstanden ikke er i kontakt med dem
  • Unngå klemming og håndhilsing

Er du interessert i å starte en dugnad og salg av kvalitetsprodukter? Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller bestill gratis salgsmateriell i dag.