was successfully added to your cart.

Blogg

Dugnad Oslo

By januar 30, 2019 No Comments

Dugnadsarbeid skal være noe alle kan være med på. Dugnad blir ofte sett på som tiltak i starten, men når man kommer i gang så er ofte slik at de som er med på dugnaden får en mestringsfølelse når de går rundt og selger produktene – spesielt dersom det de selger kan gi verdi til de som kjøper.

Dugnad – en del av veien til målet

I de fleste tilfeller får vi henvendelser fra foreldre som tar initiativ til dugnad, fordi skoleklassen skal på klassetur eller skal gjøre andre aktiviteter hvor det trengs kroner i kassa for å gjennomføre.

Dugnadsarbeid i Oslo

I Oslo fikk vi en henvendelse fra 9 klasse Kristelig Gymnasium på Frogner. Planene er å dra på klassetur senere på året. Vi tok en prat med Benedicte Askevold fra Oslo. Hun var i dugnadskomiteen for klassen.

– Vi gikk rett og slett inn på Google og søkte etter ulike dugnader. Det fantes noen aktører som vi da søkte opp på bl.a Facebook for å se nærmere på tilbakemeldinger og opplevelser. Bambusa hadde utelukkende gode tilbakemeldinger. Når det i tillegg er fortjeneste på 50%, noe folk trenger og det var det mulighet for å få tilsendt en prøvepakke av produktene, var veien kort til å bestille fra Bambusa.

– Prøvepakken ankom kjapt og produktene var veldig gode. Vi testet både før og etter vask. Dermed bestemte vi oss for å bruke Bambusa dugnad.

Bestillingen kom som avtalt.
– Siden alt gikk knirkefritt fra bestilling til varene kom så hadde vi ikke behov for å stille så mange spørsmål. Men ved et par anledninger så kom svarene fort og vi opplevde oppfølging og logistikk som veldig god. Vi hadde behov for å få tilsendt faktura, noe som også løste seg, så det var kjempefint.

– Når det gjelder selve dugnaden er det vel foreldrene som har gjort største delen av jobben, sier Benedicte og ler litt. 

Det har vært ca 25 foreldre involvert i dugnaden. Med en fortjeneste på 45.520 kr gir det et fint gjennomsnitt på over 1 800 kr per person. Det er kun 18 pk. med sokker!

– Vi anbefaler gjerne Bambusa til andre som skal ha dugnad. 


Bambussokker fra Bambusa gir en luftig følelse på sommeren og er varme på vinteren. I tillegg er de forsterket på tå og hel med bambus viskose og nylon for å være ekstra slitesterke. 
Er dere interessert i å motta en prøvepakke fra Bambusa GRATIS tilsendt i posten i forbindelse med din neste dugnad? Følg linken her under så kan du bestille en gratis vareprøve!

1. Bestill vareprøve
2. Test produktet
3. Kjør dugnad!