was successfully added to your cart.

Skoleklasse

Dugnad klassetur

By desember 3, 2020 No Comments

Skal dere arrangere dugnad til klassetur? Med dugnadstjenesten Bambusa kan dere selge myke kvalitetssokker som garantert faller i smak.

Å dra på klassetur er en av de beste tingene man kan gjøre for samholdet i klassen. Ikke bare opplever dere et nytt sted eller en ny kultur sammen – alle elevene jobber også for et felles mål og får en god mestringsfølelse av å nå målet.

De færreste har råd til å betale hele reisen fra egen lomme. Derfor startet vi dugnadstjenesten Bambusa, som gjør at skoleklasser kan arrangere dugnad til klassetur eller andre aktiviteter.

Med Bambusa kan dere arrangere dugnad til klasseturen på en trygg og risikofri måte, og få råd til en tur som gir dere minner for livet. Dere betaler først etter 45 dager, og varene dere ikke selger kan dere sende tilbake til oss.

Luftige og myke sokker til hele familien

Det er mange måter å samle inn penger til klassekassen på. Det kan imidlertid være vanskelig å tjene opp nok penger fordi kundene ikke har stort nok behov for produktene som selges. 

Derfor tilbyr Bambusa myke kvalitetssokker som både er enkle å selge og en glede å kjøpe. Når dere bestiller sokker fra Bambusa, kan dere velge mellom syvpakninger med praktiske ankelsokker eller fempakninger med høye dressokker. 

Sokkene kommer i hvitt eller sort, noe som gjør at de passer til alle antrekk. De er laget av bærekraftig bambusviskose og har fokus på passform og kvalitet. 

Det er flere ting som gjør at kundene våre elsker sokkene fra Bambusa:

  • Det deilige viskosestoffet gjør at føttene holder seg tørre og luftige – selv på varme dager
  • Sokkene er forsterket på hæl og tå-området for å unngå slitasje
  • De kommer i one size og er unisex, noe som gjør at de passer alle fra størrelse 36-45
  • Sokkene har et stilrent design med en unik passform
  • Emballasjen er laget av resirkulert og miljøvennlig papir
Bambusa sokker 4 modeller lys

Slik bestiller dere dugnad fra Bambusa

Vi ønsker å tilrettelegge for en risikofri dugnad. Derfor kan dere velge mellom direktesalg og forhåndssalg når dere bestiller dugnad gjennom Bambusa. Dere kan også bestille en gratis vareprøve for å se nærmere på produktene. 

Gratis vareprøve

Hvis dere er interessert i å starte en dugnad til klasseturen, kan dere enkelt bestille en gratis vareprøve. Da får dere tilsendt en pakke hvite ankelsokker, en pakke sorte dressokker og en brosjyre med salgstips.

Direktesalg

Ved direktesalg bestiller dere sokkene og får dem tilsendt med en faktura fra oss. Denne har 45 dagers betalingsfrist, slik at dere har god tid på å sette i gang dugnaden og tjene inn penger til klasseturen før dere betaler. Start direktesalg her

Forhåndssalg

Ønsker dere å gjennomføre dugnaden via forhåndssalg, bestiller dere brosjyrer og bestillingslister fra oss. Da selger dere først, og bestiller antall solgte pakker etterpå. 

Les også: Dugnad idrettslag

Så mye kan dere tjene på dugnaden

Det skal være enkelt og lønnsomt å arrangere dugnad til klassetur med Bambusa. Hver pakke med sokker koster dere 100 kroner, og utsalgsprisen til kunden er 200 kroner. Dette gjør at dere får en fortjeneste på 50 prosent.

 

Sjekk hvor mye dere kan tjene inn til klasseturen med vår kalkulator:

Antall selgere:
5
Ønsket fortjeneste:
200 000 kr
Bra - dette går fint.
Deres snittsalg:
14
pk. / selger.

Hvis dere for eksempel er en klasse på 25 elever som selger ti pakker hver, tjener dere 25 000 kroner. Det kommer godt med på deres neste klassetur. 

Dere trenger heller ikke å tenke på hva dere skal gjøre hvis dere ikke får solgt alle pakkene. Med Bambusa kan dere sende tilbake varene dere ikke får solgt. Har dere solgt minimum 50 pakker, så betaler Bambusa for returen.

Ta kontakt med oss om dere ønsker mer informasjon eller trenger hjelp til å arrangere en dugnad til klasseturen. Vi i Bambusa hjelper deg gjerne!